Ιατρικο Σφαλμα

Κατά τη διενέργεια των πάσης φύσεως ιατρικών πράξεων (εξέταση, διάγνωση, θεραπεία,  επεμβατική αντιμετώπιση, αποκατάσταση κ.λ.π.) ενδέχεται να επιδειχθεί ιατρική αμέλεια και να συμβούν ιατρικά σφάλματα (εσφαλμένη διάγνωση, εσφαλμένη θεραπεία, κακός χειρισμός στην επέμβαση κ.ο.κ.)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ποινικο Δικαιο

Το γραφείο μας αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει με ευχέρεια και με εξαιρετική επιτυχία εκατοντάδες ποινικές υποθέσεις όλης της ύλης του Ποινικού Δικαίου, τόσο από τη θέση του συνηγόρου πολιτικής αγωγής, όσο και κυρίως του συνηγόρου υπεράσπισης από το Πταισματοδικείο μέχρι τον Άρειο Πάγο σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τροχαιο Ατυχημα

Το γραφείο μας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλους τους συμπολίτες μας που εμπλέκονται με οποιονδήποτε τρόπο σε τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δανεια σε ελβετικο φραγκο

Κατά το έτος 2006 και μετά, περίπου 6.500 Έλληνες κατόπιν ιδιαίτερα «γενναιόδωρης», φαινομενικά, προσελκυστικής τακτικής εκ μέρους των τραπεζικών ιδρυμάτων, λόγω του χαμηλού επιτοκίου δανεισμού, αιτήθηκαν και έλαβαν στεγαστικά δάνεια σε ελβετικό φράγκο.
Οι συμβάσεις αυτές όμως, διέπονταν από προδιατυπωμένους όρους που αφορούσαν την αποπληρωμή των δόσεων των δανείων αυτών, οι οποίοι κάθε άλλο παρά συμφέροντες αποδείχτηκαν για την κατηγορία αυτή των οφειλετών.
Όπως είναι πλέον γνωστό σε όλους τους λήπτες δανείου σε Ελβετικό Φράγκο, τα τελευταία έτη, οι μηνιαίες δόσεις του προς τις Τράπεζες εκτοξεύθηκαν στα ύψη, με αποκορύφωμα τον Ιανουάριο του έτους 2015, όπου οι δόσεις υπερπολλαπλασιάστηκαν, ενώ τα συνολικά ποσά των δανείων ξεπέρασαν ακόμη και τα συνολικά ποσά αρχικού δανεισμού, παρά το γεγονός ότι αρκετοί δανειολήπτες κατέβαλλαν τις δόσεις τους συνεχώς και αδιαλείπτως επί σειρά ετών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναγκαστικη Εκτελεση

Ασχολούμαστε με την έκδοση διαταγών πληρωμής και την αναγκαστική εκτέλεση εν γένει την οποία ο Αθανάσιος Ν. Μασούρας κατέχει άριστα (με εμπειρία από την πράξη ως υιός Δικαστικού Επιμελητή),

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπερχρεωμενα Νοικοκυρια

Η πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών στην προσπάθειά τους να κάνουν το όνειρο, της απόκτησης κατοικίας, πραγματικότητα, δεν δίστασαν να λάβουν δάνεια από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Για την αποπληρωμή των δανείων βασίστηκαν στο ατομικό και οικογενειακό τους εισόδημα. Προγραμμάτισαν το οικονομικό τους μέλλον, υπολογίζοντας τα έξοδα και τις οικογενειακές του υποχρεώσεις και ανέλαβαν τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις δανειακές συμβάσεις, με βάση τα οικογενειακά οικονομικά δεδομένα που επικρατούσαν κατά τον χρόνο κατάρτισης και υπογραφής της δανειακής σύμβασης.
Ωστόσο τον οικονομικό προγραμματισμό της μέσης Ελληνικής οικογένειας ήρθε να ανατρέψει η οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα τα τελευταία έτη. Έτσι η ξαφνική, ραγδαία και αναπάντεχη εξάπλωση των απολύσεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, οι μειώσεις των αποδοχών και των συντάξεων, η ανεργία, η αυξημένη φορολόγηση και οι υπέρμετρες ασφαλιστικές επιβαρύνσεις, παράλληλα με την αύξηση των τιμών όλων των αγαθών, ακόμη και των βασικών, κατέστησαν το ισοζύγιο των εσόδων και των εξόδων της μέσης ελληνικής οικογένειας ελλειμματικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αστικο Δικαιο

Το γραφείο μας αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει με ευχέρεια και με εξαιρετική επιτυχία χιλιάδες υποθέσεις όλου του φάσματος του Αστικού Δικαίου, τόσο από τη θέση του συνηγόρου του ενάγοντος όσο και του εναγόμενου,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ