Τροχαιο Ατυχημα

Το γραφείο μας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλους τους συμπολίτες μας που εμπλέκονται με οποιονδήποτε τρόπο σε τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

 «Το «Τροχαίο» είναι ο
ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ
με τον οποίο μπορούμε
να «κλείσουμε» το σπίτι μας
μέσα σε ελάχιστα δέκατα του δευτερολέπτου.»
ΙΑΒΕΡΗΣ Σχολή Οδικής Συμπεριφοράς
ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ

Μετά από ένα τροχαίο ατύχημα μπορεί να αλλάξει δραματικά η ζωή κάθε εμπλεκόμενου. Θάνατος, αναπηρία ισόβια η πρόσκαιρη, μερική η ολική, παραμόρφωση, βαριές ή απλές σωματικές βλάβες, ολική η μερική ανικανότητα προς εργασία, μόνιμη η πρόσκαιρη, είναι κάποια από τα τραγικά αποτελέσματα που καλείται να αντιμετωπίσει το θύμα και η οικογένειά του. Στην καλύτερη περίπτωση υλικές ζημίες και αποστέρηση του οχήματος.
Με εφόδια, την άριστη γνώση του αντικειμένου, την απόλυτη εξειδίκευση, την εμπειρία 25 και πλέον ετών και με περίσσευμα ανθρωπιάς και ευαισθησίας διαχειριζόμαστε με ιδιαίτερη επιτυχία, συνέπεια και υπευθυνότητα  την απαίτηση των θυμάτων και των οικογενειών τους για απόδοση δικαιοσύνης, ανεύρεση της αλήθειας και επιδίκαση αξιοπρεπών αποζημιώσεων.
Καλύπτουμε με ιδιαίτερη επιτυχία εξώδικα και Δικαστικά (παριστάμενοι στα Πολιτικά και στα Ποινικά Δικαστήρια) θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, καθώς και ατυχήματα με αναπηρίες ή/και βαριές σωματικές βλάβες και υλικές ζημίες σε όλα τα Δικαστήρια της Ελλάδος και του Εξωτερικού.
Για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των υποθέσεων το γραφείο συνεργάζεται με εξειδικευμένους και άρτια καταρτισμένους επιστήμονες, ασφαλιστικούς συμβούλους, πραγματογνώμονες, αναλυτές τροχαίων ατυχημάτων, τεχνικούς συμβούλους, ιατρούς όλων των ειδικοτήτων (ορθοπεδικούς, πλαστικούς χειρουργούς, νευρολόγους, ψυχιάτρους κλπ).
Επιμελούμαστε για την κατά το δυνατόν άμεση απόληψη της ασφαλιστικής αποζημιώσεως και την παροχή προληπτικής δικαστικής προστασίας με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ιδίως σε περιπτώσεις που απαιτείται κάλυψη εξόδων για άμεση μετάβαση του θύματος σε νοσηλευτικά ιδρύματα του Εξωτερικού για καλύτερη αποκατάσταση.
Αντιμετωπίζουμε αγωγές αποζημίωσης εις βάρος των υπαίτιων οδηγών και των ιδιοκτητών οχημάτων και κυρίως αγωγές-αναγωγές των ασφαλιστικών εταιρειών εις βάρος των υπαίτιων οδηγών για επανείσπραξη σε περιπτώσεις εξαιρέσεως από την ασφαλιστική κάλυψη (π.χ. οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών, οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης, ή άδειας που έληξε και δεν ανανεώθηκε κ.ο.κ.) και αγωγές του ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ κατά ανασφάλιστων οδηγών και ιδιοκτητών ανασφάλιστων οχημάτων.